Ongedierte bestrijding / plaagdierbestrijding Almere

Heeft u last van ongedierte en bent u op zoek naar ongedierte bestrijding in Almere of omgeving? Bel ons, T.O.B. Ongediertebestrijding, om dit probleem in uw bedrijf of huis snel op te lossen. Wij bekijken welke indringers u precies heeft en zorgen ervoor dat ze weg gaan en weg blijven.

EVM-gecertificeerd

Als u ongedierte constateert moeten we daar snel op in spelen. Wij werken altijd met korte lijnen, waardoor wij snel bij u langs kunnen komen om de situatie te onderzoeken. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in dit vak en weten precies hoe alle soorten plaagdieren bestreden moeten worden bij alle soorten bedrijven. Niet alleen in het bestrijden, maar wij zorgen er ook voor dat het ongedierte weg blijft uit uw pand of woning in Almere. We kijken goed naar de bouwkundige staat van het gebouw, de hygiëne binnen het bedrijf, in wat voor omgeving het bedrijf staat en de afvalverwerking Wij komen maandelijks bij bedrijven langs om alles te controleren. Zo wordt de kans op problemen voor ongedierte geminimaliseerd. Wij zijn EVM gecertificeerd en gediplomeerd. Daarnaast werken wij volgens de I.P.M. methode en HACCP richtlijnen, zo weet u dat wij zeer bekwaam zijn in ons werk.

Wij bestrijden het ongedierte zoals ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, vliegen, wespen, mieren, bedwantsen en zilvervisjes door eerst vast te stellen welke indringers u precies heeft. Dat bepaalt tenslotte het plan van aanpak. We willen tenslotte de oorzaak vinden en ervoor zorgen dat de kans op plaagdieren in de toekomst minimaal is. Dit doen we door te kijken naar de sporen en uitwerpselen die achter worden gelaten. De bron die het ongedierte aantrekt is net zo belangrijk. Deze moet ook worden gevonden. Zelfs een kruimel is voor een muis een heerlijke maaltijd. Ze kruipen door de kleinste gaatjes. Daarom adviseren wij altijd om openingen zoveel als mogelijk te dichten.

Bel om plaagdieren te bestrijden in Almere

Wij zijn actief in Almere. Maar ook in regio Amsterdam, Bussum, Het Gooi, Lelystad, Haarlem etc. Dus u mag ons altijd bellen om te informeren of wanneer u direct hulp nodig heeft. Hoe sneller u actie onderneemt, des te beter. Bestrijd de plaagdieren in Almere en voorkom ongemakken.

Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@tobongedierte.nl onder vermelding van ‘ongediertebestrijding Almere’ of bel naar één van deze telefoonnummers 06-22103630, 0294-267221. Wij horen graag van u.

Contactformulier

Deze website gebruikt cookies.
Lees meer