Ongedierte bestrijding / plaagdierbestrijding Bussum

Ziet u ongewenst bezoek in uw bedrijf of huis? Bel ons, T.O.B. Ongediertebestrijding, wij zorgen voor plaagdierbestrijding in en rondom Bussum. Snel handelen is van groot belang bij zulke problemen, wacht daarom niet zodra u iets ziet. Dan bent u te laat. Wij zijn uw partner in ongedierte bestrijding te Bussum.

De ongedierte specialist

Wanneer u ongedierte of plaagdieren ziet, is het belangrijk om hier snel op in te spelen. Dat is wat wij doen. We werken met korte lijnen, waardoor u snel reactie krijgt. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij precies hoe wij het ongedierte moeten bestrijden bij bedrijven in Bussum. Maar ook in regio Amsterdam, Almere, Het Gooi, Lelystad, Diemen en Haarlem. Bij plaagdieren denkt u aan ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, vliegen, wespen, mieren, bedwantsen en zilvervisjes. Elke soort heeft ook zijn eigen seizoen waarin ze meer of minder actief zijn. Daar spelen wij goed op in. Wij zijn EVM gecertificeerd en gediplomeerd. Daarnaast werken wij volgens de I.P.M. methode en HACCP richtlijnen, zo weet u dat wij zeer bekwaam zijn.

De methode waarmee wij de plaagdieren gaan bestrijden is belangrijk, want het is ons doel om ze ook weg te houden. Daarom doen wij altijd eerst een inspectie en onderzoek. Onder andere door te kijken naar de sporen en uitwerpselen die ze achter laten. We kijken goed naar de bouwkundige staat van het gebouw, de hygiëne binnen het bedrijf, in wat voor omgeving het bedrijf staat en de afvalverwerking. Ook de bron van het probleem moet worden gevonden. Dit kunnen voedsel resten zijn die ergens zijn blijven liggen of gewoon door de temperatuurwisseling. Hierdoor zoeken beestjes een warme plek om te overwinteren. Wij weten alles van alle soorten ongedierte. Wat ze eten, waar ze leven, hoe snel ze zich voortplanten etc. Dus besluit om een ongedierte specialist zijn werk te laten doen.

Neem snel contact met ons op

Voor de zakelijke markt is het vereist om al dan niet preventief met plaagdierbestrijding bezig te zijn. Er zijn natuurlijk regels omtrent de hygiëne. Denk hierbij aan een café, restaurant, school, kantoor, lunchroom, kroeg, eethuis, winkel of supermarkt. Hiervoor is het verstandig om ons regelmatig langs te laten komen voor controle in regio Bussum. Dan zit u er altijd bovenop, om eventuele problemen in een vroegtijdig stadium te voorkomen. Ook pakken wij deze direct aan. Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze wel eens.

Heeft u nog vragen? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@tobongedierte.nl onder vermelding van ‘ongediertebestrijding Bussum’ of bel naar één van deze telefoonnummers 06-22103630, 0294-267221. Wij horen graag van u.

Contactformulier

Deze website gebruikt cookies.
Lees meer