Ongedierte bestrijding / plaagdierbestrijding Diemen

Ziet u ongewenst bezoek in uw bedrijf of huis in Diemen? Bel ons, T.O.B. Ongediertebestrijding, wij zorgen voor de bestrijding van ongedierte in uw bedrijfspand of huis. Wij beschikken over de juiste middelen en kennis om het plaagdieren probleem voor u op te lossen in Diemen.

De bestrijding van plaagdieren

Wij adviseren altijd om snel te bellen wanneer u ongedierte constateert. Dan komen wij snel langs om een inspectie en onderzoek te verrichten. Dan geven wij ook aan wat de ernst van de situatie is en hoe wij het op gaan lossen. Aan de hand van de sporen en uitwerpselen kunnen wij zien met wat voor soort plaagdieren we te maken hebben. We kijken goed naar de bouwkundige staat van het gebouw, de hygiëne binnen het bedrijf, in wat voor omgeving het bedrijf staat en de afvalverwerking. Wij werken met korte lijnen, dus wij kunnen snel op uw vraag inspelen en het ongedierteprobleem voor u op lossen. Met ruim 20 jaar ervaring weten wij exact hoe wij moeten handelen. We zijn actief in regio Diemen, Amsterdam, Bussum, Het Gooi, Lelystad, Almere en Haarlem.

Om de bestrijding van ongedierte goed uit te voeren, is het belangrijk om de oorzaak te achterhalen van uw plaagdieren probleem. Dit kunnen etensresten zijn die ergens zijn blijven liggen of een volle voederbak voor uw huisdieren in de nacht. Vooral een bedrijf zoals een café, restaurant, school, kantoor, lunchroom, kroeg, eethuis, winkel of supermarkt moet scherp zijn op hygiëne. Wij raden altijd aan om ons regelmatig bij uw bedrijf langs te laten komen ter controle. Ook is het van belang om gaatjes en openingen te dichten. Zo hebben de plaagdieren zoals ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, vliegen, wespen, mieren, bedwantsen of zilvervisjes meer moeite om u te bereiken. Wij zijn EVM gecertificeerd en gediplomeerd. Daarnaast werken wij volgens de I.P.M. methode en HACCP richtlijnen, waardoor u zekerheid heeft in onze vakbekwaamheid.

Bel een professional in ongedierte te Diemen

Het is altijd aantrekkelijk om eerst zelf te kijken wat u kan doen. Maar het is juist van belang om een professional te bellen. Wij kennen het ongedierte, weten hun routes te achterhalen en kunnen u advies geven om het ongedierte te voorkomen. Wacht daarom niet te lang met bellen. Wij kunnen snel bij u thuis of uw bedrijfspand in Diemen langs komen om de situatie te beoordelen.

Heeft u nog vragen over ongediertebestrijding? Neem dan snel contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@tobongedierte.nl onder vermelding van ‘ongediertebestrijding Diemen’. Telefonisch zijn wij bereikbaar op één van deze telefoonnummers 06-22103630, 0294-267221. Wij staan u graag te woord.

Deze website gebruikt cookies.
Lees meer