Ongedierte bestrijding / plaagdierbestrijding Weesp

Heeft u last van ongedierte? Bel dan, T.O.B. Ongediertebestrijding, voor de ongedierte bestrijding, ook wel plaagdierbestrijding voor uw bedrijf of woning in de regio Weesp. Wij zorgen ervoor dat u geen last meer heeft van ongewenst bezoek in uw bedrijfspand of woning. Wacht niet te lang en bel ons zodra u iets ziet. Voordat het te laat is.

Ongewenst bezoek

Iedereen heeft wel eens last van ongedierte zoals ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, vliegen, wespen, mieren, bedwantsen of zilvervisjes. Vooral voor bedrijven is het belangrijk om snel te handelen in deze situatie. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het vak. Snel handelen is het belangrijkste bij ongedierte bestrijding. Door eerst een inspectie en onderzoek te doen bij u op locatie, bepalen wij met welk type plaagdier we te maken hebben. We kijken naar de uitwerpselen en sporen die ze achterlaten. Afhankelijk hiervan bepalen we waarmee we het ongedierte gaan bestrijden.

Na het onderzoek krijgt u altijd netjes een prijsopgaaf, vaak kan er, bij akkoord, gelijk gehandeld worden. Veel ongedierte is in de nacht actief, wat het moeilijker maakt om ze weg te krijgen. Daarbij kijken we ook naar de oorzaak van de plaag. Deze moet tenslotte worden weggehaald, zodat u er in de toekomst geen last meer van heeft. Wij zijn EVM gecertificeerd en gediplomeerd. Daarnaast werken wij volgens de I.P.M. methode en HACCP richtlijnen, zo heeft u gegarandeerd de specialist in plaagdierbestrijding te Weesp voor al uw ongedierte.

Met name voor de zakelijk markt zoals een café, restaurant, school, kantoor, lunchroom, kroeg, eethuis, winkel of supermarkt is regelmatige controle belangrijk en verplicht om aan de regels te voldoen. We kijken goed naar de bouwkundige staat van het gebouw, de hygiëne binnen het bedrijf, in wat voor omgeving het bedrijf staat en de afval verwerking. Natuurlijk komen de beestjes ergens op af. We onderzoeken waar de bron is en geven advies hoe u dit kunt verbeteren.

Neem contact op met de specialist in Weesp

Twijfel niet te lang en neem snel contact op wanneer u problemen heeft met ongewenst bezoek. Wij kunnen snel handelen en zijn werkzaam in regio Weesp, Amsterdam, Diemen, Almere, Het Gooi, Lelystad en Haarlem. Ook voor een standaard controle elke vier of zes weken zijn wij u graag van dienst. Dan bent u zeker dat het ongedierte weg blijft. Bel ons op 06-22103630 of 0294-267221. U mag ook een e-mail sturen naar info@tobongedierte.nl onder vermelding van ‘ongediertebestrijding Weesp. Wij horen graag van u.

Contactformulier

Deze website gebruikt cookies.
Lees meer