Plaagdierbestrijding Amsterdam

Ziet u ongewenst bezoek in uw bedrijfspand of huis? Dan zijn wij, T.O.B. Ongediertebestrijding, de partner voor u. Wij regelen de ongedierte bestrijding, ook wel plaagdierbestrijding bij u in Amsterdam. Wij inspecteren, onderzoeken en lossen het probleem helemaal voor u op. U wilt tenslotte dat de kans op problemen in de toekomst minimaal is.

Ongedierte bestrijden

We kennen allemaal wel de bekende indringers. Wanneer u sporen of uitwerpselen constateert is het belangrijk om ons snel te bellen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in dit vak. Snel handelen is van groot belang, door onze korte lijntjes is dit geen enkel probleem. Bij ongedierte bestrijding, kijken we naar de sporen en uitwerpselen die zijn achtergelaten door ratten, muizen, kakkerlakken, vlooien, vliegen, wespen, mieren, bedwantsen of zilvervisjes. Wanneer u bijvoorbeeld overdag kakkerlakken ziet is het al veel te laat. Wij doen een onderzoek en bepalen zo wat voor ongedierte u in huis heeft. We kijken goed naar de bouwkundige staat van het gebouw, de hygiëne binnen het bedrijf, in wat voor omgeving het bedrijf staat en de afvalverwerking. Dit is belangrijk om ervoor te zorgen dat de kans op problemen binnen uw bedrijf in de toekomst te minimaliseren.

Voor particulieren gebruiken we vaak een vast tarief. Bedrijven adviseren we om ons regelmatig langs te laten komen voor controle. Zeker bij een café, restaurant, school, kantoor, lunchroom, kroeg, eethuis, winkel of supermarkt is het van groot belang om dit te doen. Bovendien kijken we ook naar de bron van het probleem. Dit kunnen voedselresten zijn die ergens liggen of de etensbakken van huisdieren. Hierover ontvangt u een passend advies. Het is belangrijk om kleine en grote gaatjes te dichten, dan beperkt u de mogelijkheid voor plaagdieren om uw huis of pand in Amsterdam te betreden. Wij zijn EVM gecertificeerd en gediplomeerd. Daarnaast werken wij volgens de I.P.M. methode en HACCP richtlijnen, zo heeft u de zekerheid dat wij specialist zijn in ons vak.

Bel ons snel om langs te komen in Amsterdam

Wacht niet met het bellen naar een professioneel bedrijf. Wij kunnen goed inschatten hoe groot het probleem is en daar naar handelen met de juiste middelen. Wij zijn actief met het bestrijden van plaagdieren in regio Amsterdam, Bussum, Almere, Het Gooi, Lelystad en Haarlem etc.

Bel ons op 06-22103630 of 0294-267221. U mag ook een e-mail sturen naar info@tobongedierte.nl onder vermelding van ‘ongediertebestrijding Amsterdam’. Wij horen graag van u.

Contactformulier

Deze website gebruikt cookies.
Lees meer