Last van kakkerlakken?

Sporen van kakkerlakken herkennen

Last van kakkerlakken kan je herkennen aan een vieze geur door het hele huis. Bij het zien van één kakkerlak in uw woning of bedrijfspand is het verstandig om zo snel mogelijk aan de bel te trekken. Voor je het weet ontkom je niet meer aan de geur die de beesten achterlaten.

Kakkerlakken vinden vinden

Kakkerlakken zitten vaak in keukens, ziekenhuizen, restaurants, overdekte zwembaden, dierentuinen en nog veel meer warme, vochtige omgevingen met voldoende voedsel in de buurt.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken bestrijden we door een soort gel te verspreiden op alle plekken waar ze leven. Dit fungeert als een lokmiddel naar het gif. Maar let op: Als er genoeg andere etensresten zijn, eten de kakkerlakken het gif niet. Houd de woning dus goed schoon!

Onze werkwijze

Wij komen op een overeengekomen tijdstip bij u langs. Door middel van een inspectie, gaan we op zoek naar de bron. Zodra de inspectie afgerond is, gaan we een plan uitzetten en wordt dit met u overlegd. Dit plan werken we uit en u krijgt advies, zodat u kakkerlakken in de toekomst kan voorkomen.

Schakel ons in

Overlast van kakkerlakken voorkomen

U kunt kakkerlakken voorkomen door:

  • gaten en kieren in leidingen te dichten. Ze kunnen hier doorheen gaan;
  • uw huis of bedrijfspand regelmatig te ventileren, zodat de kakkerlakken geen vochtige plekken meer kunnen vinden.


Deze website gebruikt cookies.
Lees meer